Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فارس ، علی رستمی، در پاسخ به این پرسش که چه تعداد از شرکت‌های زیر مجموعه شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی،‌ شستا را می‌خواهید واگذار کنید، اظهار داشت: در حال حاضر چهار شرکت آماده عرضه اولیه در بازار سرمایه هستند که منتظر دریافت مجوز از سازمان بورس هستیم. همچنین ظرف یکی دو سال آینده در نظر داریم ۲۴ شرکت زیر مجموعه شستا را در بازار سرمایه به صورت عرضه اولیه ارائه کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بنابر این است که از فعالیت کوچک مقیاس خارج شویم و این شرکت‌ها را با واگذاری یا ادغام در شرکت‌های دیگر واگذار کنیم. در برخی از فعالیت‌ها هم عمر فعالیت اقتصادی آنها تمام شده است و می‌خواهیم از آنها خارج شویم؛ یعنی یا فعالیت را منحل می‌کنیم یا اصلاحات اساسی انجام می‌دهیم. در این زمینه خارج از ۱۹ شرکت زیرمجموعه شستا را ادغام کنیم یا منحل شوند. 

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی در مورد اینکه برخی از شرکت‌های زیرمجموعه تأمین اجتماعی بهره‌ور نیستند، گفت: در حال حاضر چند نوع شرکت براساس رشته‌ها داریم که براساس نوع مأموریت‌ها همه شرکت‌های زیرمجموعه شستا به جز ۱۹ شرکتی که می خواهیم ادغام یا منحل کنیم بقیه شرکت‌ها بهره‌ور هستند. البته برخی از رشته‌ها مانند صنایع کشاورزی و دامپروری بهره‌وری کمتری دارند و برخی به خاطر نوع صنعت مانند صنایع معدنی بهره‌وری بالایی دارند.

رستمی در پاسخ به این پرسش که در حال حاضر شستا بعد از ۳۴ سال فعالیت چه میزان از درآمدهای صندوق تأمین اجتماعی را تأمین می‌کند، گفت: شستا بین ۷ تا ۸ درصد از منابع مالی سازمان تأمین اجتماعی را تأمین می‌کند، اما باید توجه شود که هزینه‌های سازمان تأمین اجتماعی گاهی به علت تصمیمات خارج از ارائه سازمان رشد غیر متعارفی پیدا می‌کند. به عنوان مثال طرح افزایش حقوق بازنشستگان یا همسان‌سازی حقوق باعث تحمیل هزینه به تأمین اجتماعی می‌شود.

وی افزود: هزینه تأمین اجتماعی امسال از ۹۵۰۰ میلیارد تومان به خاطر طرح همسان‌سازی حقوق به ۱۷ هزار میلیارد تومان افزایش یافت. 

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی در پاسخ به این پرسش که برخی از شرکت‌ها مانند هپکو که دولت به تأمین اجتماعی داده بهره‌وری ندارند، عنوان کرد:‌ برخی از دارایی‌های که دولت به تأمین اجتماعی داده ناکارآمد هستند و از دوره‌های گذشته در اختیار صندوق تأمین اجتماعی و یا شستا قرار داده شده‌اند که با تدابیر مناسب مانند اصلاح ساختار و نیز اصلاح منابع انسانی و اصلاح فناوری‌های جدید باید اقدام حقوقی نسبت به شرکت‌ها انجام شود.

رستمی این را هم گفت: بسیاری از شرکت‌ها در موقعیت مناسب قرار گرفته‌اند که هم اشتغال حفظ شده و هم بهره‌وری افزایش یافته است و شاهد رشد بهره‌وری هستیم. 

وی اظهار امیدواری کرد که در سال ۱۴۰۱ در مجموعه شستا شاهد ارتقای بهره‌وری باشیم. 

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی در مورد اینکه چه تعداد از سهامداران شستا مانده‌اند، خاطرنشان کرد: تفاوت زیادی نکرده بالاخره عده‌ای سهام شستا را می‌فروشند و عده‌ای دیگر این سهام را خریداری می‌کنند. 

رستمی در مورد عرضه سیمان در هلدینگ سیتا در بورس گفت: بنا داریم تمام تولیدات سیمان شرکت‌های زیرمجموعه تأمین اجتماعی را در بورس کالا عرضه کنیم. تقریباً ۳۰ درصد تولیدات سیمان کشور در مجموعه شستا انجام میشود که شامل ۱۸ شرکت سیمانی زیرمجموعه هلدینگ سیمانی تأمین اجتماعی یا همان سیتا است.

وی در مورد اینکه آیا عرضه کامل سیمان در بورس کالا باعث انحصار نمی‌شود، بیان کرد:‌ فرایند در بورس کالا به گونه‌ای است که همه متقاضیان می‌توانند نسبت به خرید سیمان از طریق بورس کالا اقدام کنند و با عرضه سیمان در بورس قیمت کاهش یافته و تعادل در بازار ایجاد شده است.

مدیرعامل شستا در مورد جابه‌جایی مدیران در شرکت‌های زیرمجموعه گفت: بیش از ۱۰۰ نفر از مدیران شرکت‌های زیرمجموعه شستا را جابه‌جا کردیم و به جای آنها مدیران انقلاب، جوان و فسادستیز قرار دادیم. 

منبع: فارس

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بورس شستا علی رستمی اخبار بورس بورس امروز وضعیت بورس امروز وضعیت امروز بورس وضعیت بورس بازار بورس امروز شاخص بورس امروز اوضاع بورس امروز شرکت تامین اجتماعی شرکت های زیرمجموعه شرکت سرمایه گذاری تأمین اجتماعی مجموعه شستا شرکت ها بورس کالا بهره وری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۶۶۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلی در تأمین و تدارک کودهای پتاسه و فسفاته نداریم

ایسنا/گلستان مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان با تاکید بر اینکه مشکلی در تامین و تدارک کودهای پتاسه و فسفاته وجود ندارد، گفت: در حال حاضر نیز ذخایر استراتژیک ،بیش از سه هزار و ۴۰۰ تن کود فسفاته و شش هزار و۳۰۰ تن پتاسه است که جهت مصرف در کشت‌های بهاره در اختیار کشاورزان قرار خواهد گرفت.

 سیدصمد ضیائی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: کودهای پتاسه و فسفاته در مقابل تنش های محیطی مانند سرماو گرما، توان گیاهان را افزایش می دهند، گفت: با مصرف این کودها شاهد تولید محصولات سالم خواهیم بود.

وی تصریح کرد: مادر یک دهه اخیر و قبل از سال۱۴۰۱در مصرف کودهای فسفاته وپتاسه نسبت به میانگین جهانی و پیشنهاد موسسه تحقیقات آب و خاک کشوردچار کم‌مصرفی شده بودیم.

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان طی سال های۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ با افزایش آگاهی و دانش کشاورزان به لزوم مصرف بهینه و متوازن‌کودهای فسفاته پتاسه‌و ازته در مزارع موجب افزایش ضریب امنیت غذایی و ارتقای بهره وری در تولید شده است.

این مقام مسئول از استقبال کشاورزان از مصرف این محصولات کودی خبر داد و یاد آور شد: در حال حاضر نیز ذخایر استراتژیک ،بیش از سه هزار و ۴۰۰ تن کود فسفاته و شش هزار و ۳۰۰ تن پتاسه است که جهت مصرف در کشت های بهاره در اختیار کشاورزان قرار خواهد گرفت.

ضیائی با تاکید اینکه مشکلی در تامین و تدارک کود های پتاسه و فسفاته وجود ندارد، خاطرنشان کرد: امسال باید بر اساس سهمیه ابلاغی سالیانه،۳۳ هزارو۸۱۳ تن انواع کود فسفاته تامین شود که تاکنون ۱۹ درصد به میزان شش هزار و۳۱۲ تن تامین شده است و این موضوع برای کودهای پتاسه با توجه به۲۴ هزار و ۵۹۰ تن سهمیه تعیین شده به میزان هفت و ۴۴۴ تن محقق شده است.

ضیائی در پایان از کشاورزان خواست تا نهاده‌های مورد نظر خود از جمله انواع کودهای شیمیایی را با قیمت مصوب جدید ابلاغ شده از شبکه‌های رسمی این شرکت تهیه کنند تا شاهد اثربخشی مصرف کودهای کشاورزی در محصولات خود باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سازمان تامین اجتماعی در تحقق شعار سال نقش کلیدی دارد
  • تامین مالی ۸۰۰ همتی تولید از بورس در سال ۱۴۰۲
  • دهقان کیا: دولت و مجلس به دنبال حال خوب برای بازنشستگان تأمین اجتماعی نیستند/ حال خوب با پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی
  • سهام سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران واگذار نشده است
  • مشکلی در تأمین و تدارک کودهای پتاسه و فسفاته نداریم
  • شاخص کل بورس به روند صعودی باز خواهد گشت؟ + فیلم
  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه
  • چرا بورس درجا می‌زند؟!
  • پیش‌بینی مهم از آینده بازار طلا
  • آینده بورس در چند پرده