Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر شهرام غفاری در گفت‌وگو با ایسنا، درباره آخرین وضعیت پرداخت مطالبات داروخانه‌های طرف قرارداد با سازمان تأمین اجتماعی اظهار کرد: مطالبات داروخانه‌های سرپایی و مستقل تا پایان سال ۱۴۰۰ را تسویه کردیم.

وی افزود: همچنین اسناد الکترونیک داروخانه‌ها را در ماه‌های فروردین، اردیبهشت و خرداد سال جاری پرداخت کرده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تأمین اجتماعی در پاسخ به اینکه آیا قرار است به زودی بودجه جدید دیگری برای این امر تخصیص دهند؟ گفت: سازمان برنامه و بودجه مبلغ ۱۲۰۰ میلیارد تومان از محل طرح دارویاری برای ما تخصیص داد و قول دادند که طی امروز و فردا نیز یک اعتبار ۱۲۰۰ میلیاردتومانی دیگر تخصیص دهند که در این صورت مطالبات مربوط به داروهای مراکز بستری را هم پرداخت می‌کنیم.

غفاری همچنین درباره توسعه پوشش بیمه‌ای داروهای جدید در مراحل بعدی اجرای طرح دارویار عنوان کرد: هر تصمیمی که دبیرخانه شورای عالی بیمه اتخاذ کند، اجرا می‌کنیم. بیمه‌ها معمولاً راسا و مستقل برای پوشش دارو یا خدمتی اقدام نمی‌کنند، بلکه پیشنهادات به شورای عالی می‌رود و آنجا مطالعه هزینه اثربخشی انجام می‌شود و اگر پوشش یک دارو،   هزینه اثربخش بوده و مزایا و سودش برای سلامت مردم بیشتر از هزینه‌اش باشد تحت پوشش قرار می‌گیرد.

وی درباره مشکلات مربوط به تمدید نسخ دارویی برخی بیماران مزمن نیز توضیح داد و گفت: وقتی پزشک نسخه الکترونیک می‌نویسد می‌تواند گزینه یک، دو یا سه بار مرتبه دریافت دارو بدون ویزیت پزشک را فعال کند. در واقع به شرطی که پزشک این اجازه را در نسخه بدهد، امکان دریافت دارو وجود دارد.

مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تأمین اجتماعی افزود: یک ملاحظاتی وجود دارد، برخی داروها پس از یک ماه مصرف نیاز به بررسی اثربخشی و عوارض احتمالی از سوی پزشک دارند و بیمار باید دوباره به پزشک مراجعه کند اما برخی بیماری‌های مزمن هستند که بیمار سال‌ها دارویی را مصرف می‌کند و پزشک نگرانی ندارد و گزینه تمدید نسخه را فعال می‌کند. به هرصورت، این امکان در نسخه الکترونیک از سوی پزشک وجود دارد و مشکلی نیست.

غفاری پیرامون چالش‌ها و مشکلات تأمین اجتماعی در طرح دارویاری پس از گذشت کمتر از یک ماهه از اجرای این طرح اظهار کرد:  در اجرا دچار مشکل و چالش جدی نشدیم و خوشبختانه مشکلی در اجرا نبوده است. قیمت دارو برای بیمه شدگان، قبل و بعد از اجرای طرح ثابت مانده است.

وی افزود: منتها بعضی اتفاقات و رویه‌ها را نباید به حساب طرح دارویاری گذاشت. به عنوان مثال ممکن است پزشک، دارویی بنویسد، شما به داروخانه بروید و داروخانه آن دارو را نداشته باشد و داروی برند که گران‌تر از داروی تحت پوشش بیمه است را بدون اینکه به بیمار توضیح دهد به او بدهد. در این صورت پرداخت از جیب بیمار بالا می‌رود که چنین رویه‌هایی قبلاً هم وجود داشته و اکنون هم ممکن است اتفاق بیفتد و ارتباطی به طرح دارویاری ندارد.

مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تأمین اجتماعی اضافه کرد: قیمت‌ها را به گونه‌ای تغییر دادیم که پرداخت از جیب بیماران قبل و بعد از طرح ثابت مانده است. جبران افزایش قیمت دارو را دولت تقبل کرده است. دولت پول را به بیمه‌ها و ما به داروخانه‌ها می‌دهیم و طرح تا کنون خوب بوده است.

منبع: الف

کلیدواژه: سازمان تأمین اجتماعی طرح دارویاری داروخانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۵۶۶۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم نگران تامین داروی "وارفارین" نباشند

روابط عمومی سازمان غذا و دارو از توزیع محموله‌های بزرگ وارفارین در شرکت‌های پخش و داروخانه‌های منتخب سراسر کشور خبر داد.
به گزارش تسنیم، روابط عمومی سازمان غذا و دارو اعلام کرد: طی دو ماه و نیم گذشته توزیع وارفارین چند برابر شده است و بیماران قلبی اطمینان داشته باشند که این دارو به مقدار بیش از نیاز وارد کشور شده و هیچ نگرانی برای تامین داروی خود نداشته باشند.

بنابر این گزارش در روزهای اخیر نیز محموله‌های بزرگ از وارفارین به مراکز توزیع دارو و داروخانه‌ها توزیع شده است؛ بنابراین موجودی مناسبی از این دارو وجود دارد و با پلن معاونت‌های غذا داروی سراسر کشور در داروخانه‌های منتخب دپوی مناسبی از این دارو موجود است.

روابط عمومی سازمان غذا و دارو با تاکید بر اینکه وارفارین در داروخانه‌های مشخصی عرضه می‌شود، اضافه کرد: مردم می‌توانند از طریق سامانه 190، اپلیکیشن تیتک و یا درگاه mobile.ttac.ir با وارد کردن نام دارو، وارفارین را نزدیک‌ترین داروخانه تهیه کنند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: هشدار رییس سازمان غذا و دارو: مردم از خرید اینترنتی دارو خودداری کنند  توزیع اولین محموله داروی وارفارین بیماران قلبی

دیگر خبرها

  • چگونگی نشان‌دار شدن بیماران صعب‌العلاج
  • بودجه مورد نیاز برای درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال
  • هر ۱۰ روز یک پزشک خودکشی می‌کند
  • تأیید بیمه تأمین اجتماعی ۱۰۹ هنرمند صنایع دستی در مشهد مقدس
  • پروژه دریافت لیست هوشمند حق بیمه کارگاه‌ها در استان فارس آغاز شد
  • وضعیت تولید داروی بیماران SMA در کشور
  • تسویه بدهی شهرداری با بانک‌ها/ قرارداد چین ابهامی ندارد
  • تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی
  • مردم نگران تامین داروی "وارفارین" نباشند
  • مطالعه یک ماده مغذی، مسیری برای درمان اختلالات مغزی!